Met kaarsen gezellig inrichten van je huis

Met kaarsen gezellig inrichten van je huis

25/02/2020 0 Door Peter

Kaarsen branden geeft sfeer en gezelligheid in huis. Iedereen vindt het fijn om te wonen in een huiselijke omgeving; in een huis waar je je behaaglijk en comfortabel voelt. Van belang hierbij zijn naast de complete inrichting met meubilair zeker ook de decoratie artikelen. Voor extra sfeer kun je daarvoor een paar mooie kaarsen branden.

Kaarsen branden

Het licht van de vlam van een brandende kaars zet de omgeving in een warme gloed. Kleine luchtbewegingen zetten de vlam licht in beweging, waardoor leuke speelse licht en schaduweffecten ontstaan op de muur en rond voorwerpen. Het warme, geelkleurige licht wordt ook met romantiek geassocieerd. Bij het organiseren van een romantische avond denkt men dan ook vaak als eerste aan het aansteken van een paar kaarsen.

Soorten kaarsen

Werd heel vroeger een kaars echt gebruikt om warmte en licht te krijgen in een ruimte. Tegenwoordig zijn het met name decoratieve items geworden die niet alleen door de vlam extra sfeer creëren, maar ook door de vorm en kleur van de kaars zelf een decoratieve eigenschap hebben. Er zijn tegenwoordig honderden soorten kaarsen, in alle vormen, kleuren, geuren, materialen en afmetingen. De grootste kaarsenfabrikant in Nederland en België is Bolsius NV, waar ook Gouda een onderdeel van is. Het assortiment van Bolsius & Gouda is zeer divers en bevat een scala aan verschillende kaarsen, zodat iedereen altijd wel een kaars kan vinden die bij de inrichting, gelegenheid, feestdag of persoonlijke voorkeur past. Een greep uit het kaarsenassortiment:

  • Bolsius Rustieke Kaarsen
  • Stompkaarsen
  • Bolkaarsen
  • Dinerkaarsen
  • Geurkaarsen
  • Theelichten
  • Fakkels
  • Gevulde glazen

Kaarsen kopen

Een grote kaarsenwebshop met goede service en aantrekkelijke prijzen is VanKaarstotServet. In deze shop kun je de gehele Bolsius & Gouda kaarsencollectie terugvinden. Het online bestellen van kaarsen is ideaal, omdat de keuze enorm is, de prijzen laag en de items gewoon aan de deur worden bezorgd, zodat je er niet zelf mee hoeft te sjouwen. Bij Van Kaars tot Servet kun je fijn online shoppen en met de beste persoonlijke service kaarsen kopen.